Наверх

Конкурс я лингвист 5 класс. Укажите правильный вариант. №1 а) The capital of Altay Territory is Barnaul, what is situated on Ob River and an industrial, scientific and cultur

Конкурс я лингвист 5 класс. Укажите правильный вариант. №1 а) The capital of Altay Territory is Barnaul, what is situated on Ob River and an industrial, scientific and cultur
  • Поделиться
ural center.
b)The capital of the Altay Territory is Barnaul, which is situated on the Ob River and an is industrial, scientific and cultural center.
c)Capital of the Altay Territory are Barnaul, who is situated in the Ob River and is an industrial, scientific and cultural center.
d)The capital of Altay Territory is Barnaul, is situated on Ob River and an industrial, scientific and cultural center.
№2
Укажите правильный вариант. ________ there a test last lesson? No, there _______
a)Will/won*t
b)Is/isn*t
c)Was/wasn*t
d)Has/hasn*t
№3
Укажите предложение в котором допущена ошибка.
a)Is there anybody here?
b)Nobody helped him anywhere.
c)Please don*t ask me much guestions.
d)He can speak many languages.
№4
Какое слово из представленных анаграмм НЕ относится к теме "Cities in New Zealand"?
a)KAUDCANL
b)TMAIOHLN
c)RLOANOE
d)UNDNIED
№5
Укажи верный вариант. Have you got______ time to help.
a)a little
b)many
c)a lot
d)few
№6
Укажите антоним к "fly".
a) hesitate
b) permit
c) suffer
d) crawl
№7
What is the deepest river in Great Britain?
a)the Severn
b)the Thames
c)the Amazon
d)the Detroit.
№8
Укажите верный вариант перевода с латыни: "Dura lex, sed lex"
a)У кого ничего нет, тому нечего терять
b)Закон суров, но это закон
c)Ни себе, ни другим
d)Из ничего ничего не возникает
№9
Укажите верный вариант
a)We have left our school already
b)As a rule he writes tests well
c)Shall we go to London last summer?
d)My sister didn*t finish her work
№10
Укажите ЛИШНЕЕ слово.
a)juicer
b)broom
c)dust-pan
d)mop
№11
Укажите ВЕРНЫЙ вариант. Я живу через дорогу.
a)I live around the street.
b)I live behind the street.
c)I live above the street.
d)I live across the street.
№12
Какому штату США принадлежит этот неофициальный лозунг "Не умеешь кататься на лыжах - нечего приезжать"
a)Texas
b)Colorado
c)Utah
d)Maryland
№13
Укажите правильный вариант ответа. It is pinkk and likes to roll in the mud.
a)turtle
b)swine
c)snake
d)eagle
№14
What is the highest moumntain in Great Britian?
a)Slieve Donard
b)Scafell Pike
c)Ben Nevis
d)Snowdon
№15
Укажите правильный вариант. How much _____ it cost to fly to Boston?
a)is
b)are
c)do
d)does
Пожалуйста побыстрее:) ДАЮ 59 БАЛЛОВ
1 ответ 2 28 Ноя 2017 в 17:06 1 рейтинг
Войдите, чтобы оставить свой ответ
Войти Зарегистрироваться
АМИНАИВАНОВА Поделится
  • Поделиться
1.b 2.c 3.b 4.c 5.a 6.d 7.b 8.b 9.d 10.a 11.d 12.b 13.b 14.c 15.a
Не нашли ответ на свой вопрос? Попробуйте спросить